Επιδιόρθωση ηλεκτρονικού υπολογιστή, laptop ή tablet | Format | Αναβάθμιση συστήματος.

Ο υπολογιστής σε συνδέει με τον ψηφιακό κόσμο κι αν δεν λειτουργεί σωστά, δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις ούτε για να κάνεις τη δουλειά σου αλλά ούτε και για να ψυχαγωγηθείς. Στην Exdesign μπορούμε να σε βοηθήσουμε με οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεις με τον υπολογιστή σου. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, με υψηλή τεχνογνωσία στις επισκευές υπολογιστών, σου προσφέρουν επαγγελματική εξυπηρέτηση στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Δεν είμαστε από τις εταιρίες που ζητούν να αναλάβουν να σου πουλήσουν τον καινούργιο σου υπολογιστή απλά επειδή παρουσίασε κάποιο πρόβλημα. Στόχος μας είναι να επισκευάσουμε τον υπολογιστή σου έτσι ώστε να λειτουργεί και πάλι όπως όταν τον αγόρασες. Μπορείς να μας φέρεις τον υπολογιστή σου για μια δωρεάν διάγνωση από τους τεχνικούς μας! Αν έχεις οποιαδήποτε απορία και θέλεις να μιλήσεις με κάποιον τεχνικό μας για το πρόβλημα του υπολογιστή σου πριν τον φέρεις σε εμάς, μπορείς να μας καλέσεις στο 6977249249.

Λήψη backup | Ανάκτηση δεδομένων | Απομάκρυνση κακόβουλων αρχείων και λογισμικού.

Λαμβάνουμε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένω σας σε αρχεία που θα μας υποδείξετε. Μπορούμε να λάβουμε αντίγραφα ασφαλείας των email σας, βάσεων δεδομένων, σελιδοδεικτών κ.α. Σε περίπτωση που τα αντίγραφα ασφαλείας λαμβάνονται για την προστασία απώλειας των δεδομένων σας κατά τη διάρκεια του format, τα επαναφέρουμε στον υπολογιστή σας μετά το format, εντελώς δωρεάν.

* Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για απώλεια δεδομένων κατά τη διάρκεια επισκευών.

Παρέχουμε Δωρεάν Διάγνωση του προβλήματος του χαλασμένου σκληρού δίσκου. Δεν υπάρχει λόγος να πληρώσετε για να μάθετε πόσο θα κοστίσει η ανάκτηση των αρχείων σας.

Η εμφάνιση ιών και λογισμικού υποκλοπής δεδομένων είναι ένα από τα συχνότερα προβλήματα των υπολογιστών σήμερα. Εάν ο υπολογιστής καθυστερεί, κάνει επανεκκινήσεις μόνος του, εμφανίζει διάφορα αναδυόμενα παράθυρα, έχει ψεύτικο πρόγραμμα προστασίας ιών ή έχει αλλάξει η αρχική του σελίδα, τότε πιθανών να έχει μολυνθεί από ιό (virus) ή κάποιο πρόγραμμα υποκλοπής (malware). Η αφαίρεση ιών και διάφορων άλλων κακόβουλων προγραμμάτων δεν είναι εύκολη δουλεία και είναι αρκετά χρονοβόρα. Αν δεν ακολουθηθεί η σωστή διαδικασία, μπορεί να χαθούν δεδομένα και γι’ αυτό οι τεχνικοί μας κρατούν αντίγραφα ασφαλείας σε πολλές περιπτώσεις πριν την αφαίρεση των ιών.

Δημιουργία και διαχείριση τοπικών δικτύων 

Παροχή τεχνικής υποστήριξης και υπηρεσιών εγκατάστασης – διαχείρισης και συντήρησης δικτύων, σε μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, που στερούνται εσωτερικών συνεργατών πληροφορικής, με ποιοτικές μηχανογραφικές υπηρεσίες, ολοκληρωμένες λύσεις (τεχνικές και συμβουλευτικές), με υπευθυνότητα, αμεσότητα, σεβασμό, φιλικότητα και σε λογικό κόστος.

Επαγγελματικές λύσεις μηχανογράφησης | Τεχνική υποστήριξη | Εξοπλισμός εταιρειών

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες και επαγγελματικές υπηρεσίες μηχανοργάνωσης σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, προσαρμοσμένες πάντα στις μοναδικές και ειδικές ανάγκες τους.

Τα πακέτα τεχνικής υποστήριξης που προσφέρουμε είναι ευέλικτα και προσαρμόζονται πάντα στις ανάγκες τις κάθε επιχείρησης. Είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη είτε με την φυσική μας παρουσία είτε απομακρυσμένα, την ώρα και την ημέρα που μας χρειάζεται για την επίλυση του προβλήματος.