Η Τρισδιάστατη εκτύπωση αποτελεί μέθοδος προσθετικής κατασκευής  και έχει προκύψει κυρίως από τον χώρο της μηχανολογίας για την κατασκευή πρωτότυπων μοντέλων.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό της τρισδιάστατης εκτύπωσης είναι η τοποθέτηση στρώσεων (layers), από το επιθυμητό υλικό, όπως διάφορα είδη πλαστικού, μετάλλου, πούδρας κλπ, για τη διαμόρφωση του τελικού αντικειμένου.

Οι 3D εκτυπώσεις πραγματοποιούνται φυσικά με τη χρήση 3D εκτυπωτών. Όπως σε όλες τις τεχνολογίες, έτσι και στην περίπτωση αυτή υπάρχει μεγάλη γκάμα 3D εκτυπωτών, εξειδικευμένων ανάλογα το υλικό εκτύπωσης καθώς και την ποιότητα εκτύπωσης.

Η εταιρεία ασχολείται με τρισδιάστατες εκτυπώσεις αντικειμένων από πλαστικά υλικά όπως: PLA / ABS / HIPS / PC / TPU / TPE / NYLON / PETG

Αναλαμβάνουμε κατασκευές – service  3D Εκτυπωτών και 3D Εκτυπώσεις ποικίλων αντικειμένων όπως Αρχιτεκτονικές μακέτες και μακέτες Μηχανολογικών εγκαταστάσεων, Μηχανολογικά εξαρτήματα και διατάξεις, αντικείμενα μοντελισμού, παιχνιδιών, κοσμηματοποιίας πρωτότυπων μοντέλων για τη Βιομηχανία, εκπαιδευτικών μοντέλων, οικιακών και διακοσμητικών μοντέλων.

Μπορείτε να μας στείλετε το αντικείμενο που επιθυμείτε για εκτύπωση, σε μορφή STL, να εκτιμήσουμε τη δαπάνη εκτύπωσης και στη συνέχεια να το εκτυπώσουμε.

Στην περίπτωση που δεν υπάρχει τρισδιάστατο σχέδιο, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς τη σχεδίασή του σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.