Η Exdesign που εδρεύει στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης ,με διεύθυνση Γερανίων 12 Γαλήνη, ΑΦΜ 103103384 και υπάγεται φορολογικά στην Α’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης. Aριθμός ΓΕΜΗ : 145607405000

Σκοπός της δημιουργίας αυτής της ιστοσελίδας είναι η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση σας άμεσα, γρήγορα και εύκολα.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται σε τρεις θεμελιώδεις αρχές:

Ποιοτική εξυπηρέτηση

Ειδικευμένο προσωπικό

Μεγάλη γκάμα προϊόντων προερχόμενη από τις καλύτερες εταιρίες του χώρου.

Κεντρικό μέλημα της πολιτικής της εταιρίας μας αποτελεί το γεγονός ότι επικεντρώνουμε την προσοχή μας τόσο στις ανάγκες του επαγγελματία όσο και του ιδιώτη.
Περιπλανηθείτε στις σελίδες μας και γνωρίστε την εταιρεία μας, τα ποιο σύγχρονααξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα από τις πιο γνωστές εταιρίες στο χώρο.
Το όραμά μας για το μέλλον είναι η ενδυνάμωση της θέσης μας στην αγορά και μακροπρόθεσμα η επέκταση του καταστήματος μας. Βασικός στόχος μας είναι να επιτύχουμε ευνοϊκότερες συμφωνίες με τους προμηθευτές μας, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή ποιότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Με εμπειρία 20 χρόνια στην μηχανογράφηση – μηχανοργάνωση εταιρειών Η ExDesign ξεκίνησε να λειτουργεί από 2018 και παρέχει τις υπηρεσίες του στον τομέα της επισκευής και αναβάθμισης ηλεκτρονικών υπολογιστών, laptop, tablet , με υπηρεσίες κατασκευής , συντήρησης δικτύων, πώλησης περιφερειακών ειδών και αξεσουάρ, σχεδιασμό ετικετών και συσκευασίας προϊόντων, κατασκευή ιστοσελίδας και eshop.

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες του απλού χρήστη αλλά και της κάθε επιχείρησης που αναζητά λύσεις σε θέματα μηχανογράφησης, τεχνικής υποστήριξης,  εξοπλισμού και γραφιστικών.

Από το 2020 έχουμε επεκταθεί και σε άλλους κλάδους όπως: Αξεσουάρ – καθαριστικά και προστασία Αυτοκινήτου , Ρουχισμού, αξεσουάρ και υποδημάτων.