Η δημιουργία της ιστοσελίδας – eshop είναι το πρώτο και ίσως το πιο σημαντικό βήμα για την παρουσία σας στο Internet. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι όμορφη (καλή αισθητική), λειτουργική, φιλική προς τον χρήστη και τις μηχανές αναζήτησης και να αναδεικνύει κατάλληλα το προϊόν ή τις υπηρεσίες της επιχειρησή σας.

Καθώς στην εποχή μας το internet γίνεται όλο και πιο κυρίαρχο ανάμεσα στα μέσα διαφήμισης και επικοινωνίας, είναι πολύ σημαντικό για μια επιχείρηση / εταιρεία ή ακόμα και για κάποιον ιδιώτη να έχει μια σωστή και πληθωρική παρουσία σε αυτό το μέσο. Δηλαδή να έχει ένα καλαίσθητο, λειτουργικό αλλά και ξεχωριστό website.

Δικός μας στόχος είναι να σας δώσουμε αυτή την απαραίτητη παρουσία λαμβάνοντας υπ’ όψη το προφίλ και τις ανάγκες της εταιρείας σας και υιοθετώντας το αντίστοιχο στυλ που θα σας ταιριάζει και ταυτόχρονα θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από άλλες παρόμοιες εταιρείες.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να ολοκληρώσουμε σε εύλογο χρονικό διάστημα την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, έχοντας πρώτα καθοδηγηθεί και ενημερωθεί από εσάς για το τι ακριβώς θέλετε να προβάλλετε και με ποιον τρόπο. Πιστεύουμε ότι η αισθητική παίζει κυρίαρχο ρόλο στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας δεν πρέπει όμως να παρεμποδίζει τη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης της.

Στην Exdesign η κατασκευή του site σας έχει ιδιαίτερη σημασία για μας .. γιατί θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για σας!

Διαδικασία Κατασκευής Ιστοσελίδας

1. Συζήτηση 

Απαραίτητη διαδικασία για το σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας είναι μια αναλυτική και εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με την δομή της ιστοσελίδας και τις εφαρμογές της.

Πρώτα θα πρέπει να αναλύσουμε και να γνωρίζουμε το ρόλο της δημιουργίας της ιστοσελίδας και τι ζητάμε από αυτή. Επίσης σημαντικό είναι να γνωρίζουμε το target group και να θέσουμε στόχους ώστε να εστιάσουμε πιο αποτελεσματικά στην προώθησή της. Επιγραμματικά:

  • Στόχευση Κοινού
  • Ανάλυση Στατιστικών
  • Ανάλυση Ανταγωνισμού

2. Αρχιτεκτονική Περιεχομένου & Δομής (Sitemap & Senarios)

Ίσως από τα πιο κρίσιμα στάδια της κατασκευής της ιστοσελίδας

3. Σχεδιασμός Γραφικών (Web Design)

Στο επόμενο στάδιο από την υποβολή του υλικού η εταιρεία μας θα σχεδιάσει για εσάς το γραφικό της ιστοσελίδας σας.

4. Ανάπτυξη Ιστοσελίδας – Εφαρμογών

Στην συνέχεια και εφόσον εγκριθεί το γραφικό της ιστοσελίδας σας γίνεται η ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας και των εφαρμογών της.

5. Έλεγχος – Δημοσίευση

Τέλος περνάμε στον τεχνικό έλεγχο της ιστοσελίδας, γίνονται τυχών μικροδιορθώσεις και ενεργοποιούμε την ιστοσελίδα σας στο διαδίκτυο.

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop)

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), με μοναδικό design, δεκάδες χαρακτηριστικά και custom εργασίες.

Λύσεις υψηλών προδιαγραφών κατασκευασμένες με τις τελευταίες τεχνολογίες.

Προώθηση ιστοσελίδων

Διαφήμιση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων στην Google, το Facebook και το Instagram.

Διαχείριση ιστοσελίδων

Ενημέρωση και συντήρηση ιστοσελίδων με επαγγελματισμό και συνέπεια για να είστε πάντα ασφαλείς.

WEB HOSTING
Φιλοξενία ιστοσελίδων