ΚΙΝΗΤA

Βράχηκε το iPhone; Ράγισε η οθόνη του Tablet; Έπεσε κάτω το Laptop; Χάλασε το Smartphone; Το iMac τρέχει αργά; Χάσατε όλα τα δεδομένα από το PC; Υπάρχουν στιγμές, που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Εμείς σηκώνουμε τα μανίκια…

Στην Exdesign ειδικευόμαστε στις επισκευές κινητών, iPhone και Smartphone, και στο service Laptop, MacBook, iMac, Tablet, iPod και PC. Το εξειδικευμένο μας τεχνικό προσωπικό θα βρει άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Τα κινητά τηλέφωνα έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας από τη δεκαετία του 90, ενώ έχουν εξελιχθεί από άκομψες, αφιερωμένες σε μια λειτουργία συσκευές, σε έξυπνους υπολογιστές γενικού σκοπού. Τα κινητά τηλέφωνα είναι η προέκταση του χεριού μας.

Ότι κινητό, έχεις από απλή συσκευή κινητού ή υπερσύγχρονα SmartPhone αλλά και Smartphone της αναδυόμενης κινέζικης αγοράς, η Exdesign είναι εδώ και αναλαμβάνει το Service Κινητού. Για επισκευή κινητούεπισκευή SmartPhone ή και επισκευή κινέζων κατασκευαστών – service κινέζικων κινητών ο προορισμός είναι ένας. Για επισκευές κινητών και service κινητών, Exdesign για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Στην Exdesign, παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα επισκευαστικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί το κινητό σας.
Όποιον τύπο συσκευής κι αν διαθέτετε, από συμβατικό κινητό, μέχρι ΒlackBerry, PDAsmartphone και “phablet” τελευταίας γενιάς, για επισκευή φέρτε την στην Exdesign, κερδίστε χρόνο και γλιτώστε άγχος, ταλαιπωρία, και πεταμένα λεφτά!

Αναλαμβάνουμε την επισκευή κινητών – service κινητών σε όλα τα μοντέλα και τύπους:

– Επισκευή Samsung – Service Samsung
– Επισκευή Apple – Service Apple
– Επισκευή Sony – Service Sony
– Επισκευή LG – Service LG
– Επισκευή HTC – Service HTC
– Επισκευή Xiaomi – Service Xiaomi
– Επισκευή Huawei – Service Huawei
– Επισκευή Κινητών – Service Σε Όλους Τους Κατασκευαστές SmartPhone

Βλάβες κινητών που επισκευάζουμε κάθε ημέρα είναι:

– Δεν ανάβει κινητό, δεν ανοίγει κινητό
– Δεν έχει εικόνα κινητό
– Δεν έχει ήχο κινητό
– Δεν φορτίζει κινητό
– Δεν σας ακούνε στο κινητό
– Δεν λειτουργεί η οθόνη αφής στο κινητό
– Δεν Δέχεται εντολές κινητό
– Δεν λειτουργεί πληκτρολόγιο κινητού
– Δεν δουλεύει η κάμερα κινητού
– Κολλάει κινητό
– Σπασμένο βύσμα φόρτισης κινητού
– Σπασμένα βύσματα εισόδων – εξόδων κινητού
– Χαλασμένη Μπαταρία κινητού
– Σπασμένη Οθόνη Κινητού
– Υγρασία και πτώση υγρών – Βρεγμένο Κινητό
– Μητρική Πλακέτα Κινητού
– Αλλαγή Οθόνης Κινητού
– Αλλαγή Οθόνης Αφής – Digitizer – Touch Screen Κινητού
– Αλλαγή Τζαμάκι στο κινητό
– Αλλαγή Βυσμάτων κινητού
– Αλλαγή Κουμπιών στο κινητό

Αν το αγαπημένο σας κινητό, που σας βολεύει αφάνταστα, χάλασε, ή σας είπαν ότι δεν φτιάχνετε, μη βιαστείτε να το αντικαταστήσετε! Στην Exdesign επισκευάζουμε κάθε βλάβη που μπορεί να παρουσιάσει το κινητό σας, εύκολα, οικονομικά και ποιοτικά ! Ο προορισμός για επισκευές κινητών και Service κινητού είναι ένας. Πάντα δίπλα σας για επισκευή – service κινητού ή επισκευή – service smartphone.